presovsky.wregion.eu » Ochrana osobných údajov


Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ stránok týmto informuje subjekty poskytujúce informácie, že všetky nižšie uvedené údaje považuje za vysoko dôverné a použije ich iba pre vlastnú potrebu v zmysle zákona č.101/2000 Sb. České republiky, o ochrane osobných údajov k zlepšeniu svojich služieb ak marketingovým účelom prevádzkovateľa týchto stránok. Vaše osobné údaje nebudú v žiadnom prípade poskytnuté tretím stranám. Prevádzkovateľ stránok spracováva osobné údaje osôb zaregistrovaných prostredníctvom týchto webových stránok a to po dobu neurčitú, alebo do odvolania súhlasu zaregistrovanou osobou. Osoby poskytujúce informácie berú na vedomie, že svoj ​​súhlas môžu kedykoľvek písomne ​​aj elektronicky odvolať a prevádzkovateľ stránok údaje odstránia. V prípade obchodných oznámení zo strany prevádzkovateľa, je každé oznámenie opatrené možnosťou pre vyradenie emailovej adresy z databázy prevádzkovateľa. Nechceme spamovať vašu emailovú schránku, a preto posielame obchodné oznámenia v primeranom a slušnom rozsahu.

Emailová adresa
Ako registrovaný údaj požadujeme iba emailovú adresu, ktorá slúži pre overenie identity registrátora pri jeho žiadosti o vykonanie zmeny v registrovanom odkaze.

Zákony a predpisy
zákon č.101/2000 Sb. České republiky, o ochrane osobných údajov.

Všetky práva vyhradené
Určené len pre osobné využitie. Bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa tohto katalógu je zakázaná akákoľvek ďalšia publikácia, prepis alebo distribúcia akéhokoľvek materiálu alebo časti materiálu uverejneného na tejto doméne a to vrátane šírenia prostredníctvom webových stránok a uchovávanie v akýchkoľvek databázach.